GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διοικητικός παραλογισμός!

Γράφει η Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά, Εκπαιδευτικός,συγγραφέας,κριτικός. Μακρύ μεν το χέρι της εξουσίας κοντή δε η μνήμη! Εκπίπ...



Γράφει η Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά,
Εκπαιδευτικός,συγγραφέας,κριτικός.

Μακρύ μεν το χέρι της εξουσίας κοντή δε η μνήμη! Εκπίπτει ακόμα κι ο στοχασμός όταν παρατηρεί κανείς ότι άλλα λέγονται και άλλα γίνονται αφού οι αποσπασμένοι ,σε όποιους φορείς, εκπαιδευτικοί θα επέστρεφαν πάραυτα στη θέση τους εκτός από εκείνους οι οποίοι έχουν σοβαρό λόγο να παραμείνουν!
Σαν να μην έφταναν οι «αραχτοί», ήρθαν κι άλλοι που αντί να πάνε στην οργανική τους θέση να αποδώσουν έργο κατά τις σπουδές τους, στάλθηκαν παρ’ ελπίδα και στις δημόσιες βιβλιοθήκες οι οποίες λειτουργούν και με γραμματεία για να πάρουν τις θέσεις εκείνων οι οποίοι και μπορούν και έχουν ανάγκη διορισμού!
Ας μας πει κάποιος οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν π.χ. στα Γενικά Αρχεία του Κράτους(ΓΑΚ) ,στις δημόσιες βιβλιοθήκες ,πέντε στη μια, οκτώ στην άλλη κ.ο.κ, με ποια κριτήρια αποσπάστηκαν! Υπόψη ότι κάποιοι πήραν και επιπρόσθετους τίτλους από εντελώς ταχύρρυθμη εκπαίδευση στη γειτονική Βουλγαρία, μήπως μετράνε ! Γιατί πήρε θέση ο εκπαιδευτικός που δεν προοριζόταν για τη λειτουργία βιβλιοθήκης αλλά για διδασκαλία στην τάξη , πόσα χρόνια ο ίδιος εκπαιδευτικός παραμένει στη βιβλιοθήκη , γιατί οι βιβλιοθήκες ξαφνικά χρήζουν τόσου προσωπικού, και τελευταίο γατί δεν εξυπηρετούνται από άλλους τίτλους ,από άλλα πτυχία; Μήπως οι συγκεκριμένες θέσεις στεγάζονται κάτω από το λήμμα εξυπηρέτηση! Δεν γνωρίζω γι’αυτό και ερωτώ.

Ας αναλογιστούμε τούτη τη χρονική στιγμή, που όλα είναι ρευστά και εναγωνίως, ο ελληνικός λαός, προσπαθεί να αποφύγει τη ρίψη του καραβιού στα βράχια, γιατί δεν μανουβράρουν οι « καπεταναίοι» και το αφήνουν στην τύχη του!
Από χέρια που τους ανατέθηκε να διαφεντεύουν τη νομιμότητα ,δεν πρέπει να γίνονται αδικίες!




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση