GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα...

Nico Mastorakis * Αν γινοταν διαγωνισμος ανοητολογιας, το Mega θα κερδιζε χωρις ισχυρο ανταγωνισμο, με το πρωϊνο φεστιβαλ παπαριάς. Γιν...

Nico Mastorakis
* Αν γινοταν διαγωνισμος ανοητολογιας, το Mega θα κερδιζε χωρις ισχυρο ανταγωνισμο, με το πρωϊνο φεστιβαλ παπαριάς. Γινεται να θεσπιστει νομοθετικο διαταγμα να απαγορευτει στον Τακη να μιλαει; Τουλαχιστον μια μηνυση για προσβολη της ελληνικης γλωσας; Τωρα θα μου πειτε "αν η αγραμματοσυνη και η βλακεια ηταν ποινικα αδικηματα, οι μισοι παρουσιαστες θα ηταν ηδη μεσα." Και θα σας πιστεψω.
* Πεφτουν οι κυκλοφοριες των εφημεριδων, αλλα απο την αλλη ξεφυτρωνουν καινουργιες. Οξυμωρο αλλα εξηγειται: Ενα εντυπο 2,000 φυλλων εχει μεγαλυτερη πολιτικη δυναμη απο ενα blog 500,000 uniques. Ετσι επιδοξοι επιχειρηματιες των ΞΜΜ (ξεπλυματος μαυρου μετρητου) ολο και καποια κωλοφυλλαδα θα χρηματοδοτησουν η θα εκδωσουν, για να καλυπτουν και να καλυπτονται.
* Μιλωντας για πολυπραγμονες με μπλεγμενα μπουτια επιχειρηματιες-ορκισμενους οχτρους, ελπιζω οτι παρακολουθειτε το θειο δραμα μεταξυ Αλαφουζου και Μαρινακη. Μονο στο Σκαϊ θα δειτε ειδησεις για τη διωξη Μαρινακη οτι εχει φτιαξει εγκληματικη οργανωση στον Ολυμπιακο. Δεν ειναι αποκλειστικο, απλως οι αλλοι μηντιαδες το εχουν σε εμπαργκο, λογω προσωπικων η οικονομικων σχεσεων. Κι αν δεν ηταν το (αλαφουζειο) γινατι, δεν θα ειχε βγει ματι.
* Ξανα-μανα καταπαυση πυρος (που η Χαμας τη γιορτασε με δυο ρουκετες) στην πιο δυστυχισμενη γωνια της περιοχης μας, τη Γαζα. Απο τη μια το δραμα ενος λαου χωρις σπιτι, χωρις χωρα, χωρις νερο και ηλεκτρικο. Απο την αλλη, το δραμα ενος μικρου αλλα πανισχυρου κρατους, σε μονιμο καθημερινο πολεμο με φανατικους εχθρους ολοτριγυρα, που κατεληξε να ειναι το μοναδικο προπυργιο αναχαιτισης των Τζιχαντιστων.
* Μονταρισμενο (λενε οι καθε λογης ειδικοι) ειναι το βιντεο σφαγιασμου του Φολεϋ. Αλλος μιλουσε, αλλος εσφαζε. Συγκρινουν σωματοτυπους, μαχαιρια, δεξια και αριστερα χερια και καταληγουν οτι το δηθεν "ντοκουμεντο" μυριζει Χολιγουντ και photoshop. Τρομοκρατια α λα καρτ.
* Αρχισαμε την προεδρολογια -- ας ειναι καλα το Τσιπροπαιδο και ο Μπουλης Καμενος, οι δυο αρχηδοί (oops, τυπογραφικο) που θελουν καλα και σωνει (ποιον σωνει δεν γνωριζω) εκλογες. Κι ας λεει ο κοσμακης οτι δεν θελει. Ξεφτιλα οι θεσμοι (οσοι δεν εχουν αυτοεξευτελιστει) και φιγουραρει στα πρωτοσελιδα καθε λογης μαλακοπιτουρας για τη θεση του ανωτατου αρχοντα (βλεπε: υψηλομισθος αχυρανθρωπος.)
* Με πολιτικο, οχι θρησκευτικο ορκο, σημερα, αυτη η υπεροχη Συριζαια της αδεσποτης αφισας, θα γινει Περιφερειαρχης ολων ημων των παρεπιδημουντων εν τη Αττικη. Και οπως ολοι οι καλοι και συνεπεις αθεοι του κομματος της, θα παει στο Αγιο Ορος να προσκηνυσει. Τι εκανε λεει; Δεν αφηνουν γυναικες εκει; Τυχερακηδες μοναχοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση