GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λήξη συναγερμού» για κρούσμα Έμπολα στην Ιρλανδία

Οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν σε δείγματα από τη σορό ενός άνδρα ο οποίος απεβίωσε αφού είχε επιστρέψει στην Ιρλανδία από μι...


Οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν σε δείγματα από τη σορό ενός άνδρα ο οποίος απεβίωσε αφού είχε επιστρέψει στην Ιρλανδία από μια περιοχή της Αφρικής η οποία πλήττεται από την επιδημία του Έμπολα, έδειξαν πως δεν είχε μολυνθεί από τον ιό, ανακοίνωσαν σήμερα οι ιρλανδικές υγειονομικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με την υπηρεσία υγείας, τα δείγματα αίματος εστάλησαν χθες Πέμπτη σε εργαστήριο για εξετάσεις, ενώ τέθηκαν σε ισχύ μέτρα ελέγχου και πρόληψης της μόλυνσης στην κοινότητα και στο νεκροτομείο της βορειοδυτικής κομητείας Ντόνεγκαλ, όπου ο άνδρας αυτός βρέθηκε νεκρός.
«Οι εργαστηριακές εξετάσεις για ένα πρόσωπο το οποίο είχε επιστρέψει πρόσφατα από την Αφρική έφεραν αρνητικό αποτέλεσμα για την παρουσία του ιού Έμπολα. Οι διαδικασίες αποτροπής μόλυνσης, οι οποίες είχαν τεθεί σε ισχύ ως προληπτικό μέτρο, πλέον θα αρθούν», ανέφερε η υπηρεσία υγείας της Ιρλανδίας σε μια ανακοίνωσή της.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση