GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Καμία σχέση με την γκαρσονιέρα Παπαγεωργόπουλου στο Νέο Δημαρχείο

Απάντηση εξέδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη γκαρσονιέρα του Β. Παπαγεωργόπουλου στο νέο δημαρχείο. “Επει...


Απάντηση εξέδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη γκαρσονιέρα του Β. Παπαγεωργόπουλου στο νέο δημαρχείο.
“Επειδή εμφανίζονται πρόσφατα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα της διαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει ποτέ αναφερθεί σε γκαρσονιέρα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης.
Και η ανακοίνωση συνεχίζει: “Ο ιδιωτικός χώρος που υπήρχε δίπλα στο γραφείο του Δημάρχου, όπως άλλωστε σε αντίστοιχα γραφεία πολλών μεγάλων οργανισμών, χρησιμοποιήθηκε εξ αρχής από την παρούσα Διοίκηση ως χώρος γραφείων. Για το λόγο αυτό ελήφθη προ έτους απόφαση λειτουργικών μετατροπών για να προσαρμοστεί στη χρήση του ως χώρου γραφείων, οι οποίες υλοποιούνται την περίοδο αυτή.
Κάθε άλλη προσπάθεια σύνδεσης των εργασιών αναδιαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου με την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι κακόβουλη και αποτελεί στρέβλωση της αλήθειας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση