GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρπαζε πορτοφόλια και κινητά στο νοσοκομείο Κέρκυρας

Με τη σειρά πήρε όλους τους θαλάμους των ασθενών του νοσοκομείου της Κέρκυρας μια 36χρονη «μακρυχέρα» και, όπου έβρισκε τις κατάλληλ...


Με τη σειρά πήρε όλους τους θαλάμους των ασθενών του νοσοκομείου της Κέρκυρας μια 36χρονη «μακρυχέρα» και, όπου έβρισκε τις κατάλληλες συνθήκες, άρπαζε από ασθενείς και συνοδούς χρήματα και κινητά. Μάλιστα, έκρυβε τη λεία της μέσα στο νοσοκομείο!
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι διαπίστωσαν μέσα σε λίγη ώρα πως από τα δωμάτια είχαν εξαφανιστεί κινητά και πορτοφόλια με χρήματα και προσωπικά έγγραφα η αξία των οποίων ξεπερνάει τα 2.000 ευρώ. Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός, οι πόρτες κλειδώθηκαν και έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας που ξεκίνησαν έρευνες.
Η 36χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και θεωρήθηκε ύποπτη για τις διαδοχικές κλοπές, τις οποίες τελικά ομολόγησε όταν βρέθηκαν πάνω της 750 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει! Έτσι, αναγκάστηκε να υποδείξει το χώρο στον οποίο έκρυβε τα κινητά και τα πορτοφόλια, που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους μαζί με τα μετρητά. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση