GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσούκαλης: Άκαιρη οποιαδήποτε πρωτοβουλία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Οποιαδήποτε πρωτοβουλία αυτή τη στιγμή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι άκαιρη, ουσιαστικά πλήττει τον θεσμό και βεβαίως θέτει...


«Οποιαδήποτε πρωτοβουλία αυτή τη στιγμή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι άκαιρη, ουσιαστικά πλήττει τον θεσμό και βεβαίως θέτει τη χώρα σε πρόωρη προεκλογική περίοδο, κάτι που πραγματικά είναι άσχημο και επικίνδυνο για τη χώρα και τις συνθήκες τις οποίες βιώνει» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τη Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκος Τσούκαλης.
Ο κ. Τσούκαλης καθιστά σαφές ότι δεν υπήρξε κάποια βολιδοσκόπηση για το πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου ή από τη Χαριλάου Τρικούπη. «Είναι προφανές ότι υπάρχουν σκέψεις στα επιτελεία των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, σκέψεις όμως που δεν αντανακλούν στο εσωτερικό και την ίδια τη Δημοκρατική Αριστερά» τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Προφανώς υπάρχουν σκέψεις στα επιτελεία των άλλων δύο κομμάτων.
Αυτό από τη μία πλευρά είναι μεν τιμητικό και για τον Φώτη Κουβέλη και τη Δημοκρατική Αριστερά, πλην όμως αυτή την περίοδο που η ΔΗΜΑΡ προσπαθεί να βρει το βηματισμό της και να επανακάμψει στην πολιτική σκηνή κάθε τέτοια σκέψη και πρωτοβουλία ουσιαστικά ζημιώνει όχι μόνο το πολιτικό σύστημα, τις πολιτικές δυνάμεις αλλά και την ίδια τη χώρα».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τη Δημοκρατικής Αριστεράς σημειώνει ότι «οι πολιτικές συνθήκες εκείνης της περιόδου θα κρίνουν κατά πόσο η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει ή όχι Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Θα αξιολογήσουμε τις συνθήκες εκείνης της περιόδου και θα αποφασίσουμε στο κατά πόσο πρέπει ή μπορεί η παρούσα Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας. Αυτό που έχουμε πει σαφέστατα είναι ότι με τις παρούσες, τις υφιστάμενες πολιτικές συνθήκες και με τα προγράμματα που ασκούνται δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει συναίνεση τότε. Πρέπει να συνδεθεί οποιαδήποτε πρωτοβουλία με ραγδαίες αλλαγές των ασκούμενων πολιτικών».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση