GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βομβαρδισμοί στο Ντονέτσκ

Τρεις άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους ένα παιδί, σκοτώθηκαν σήμερα σε βομβαρδισμούς στο Ντονέτσκ, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικο...


Τρεις άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους ένα παιδί, σκοτώθηκαν σήμερα σε βομβαρδισμούς στο Ντονέτσκ, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Οι νεκροί αυτοί προστίθενται σε τρεις άλλους νεκρούς από πυρά πυροβολικού στο κέντρο της πόλης.
Τρία πτώματα καλυμμένα με σεντόνια κείτονται μπροστά από ένα συγκρότημα πολυκατοικιών στη συνοικία Καλίνινσκι. Σύμφωνα με κατοίκους, πρόκειται για μια οικογένεια, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Στο μεταξύ, ο ΟΑΣΕ ανακοίνωσε σήμερα πως και τα 227 ρωσικά οχήματα που είχαν εισέλθει στην Ουκρανία στο πλαίσιο μιας ρωσικής αυτοκινητομπομπής που μετέφερε βοήθεια έχουν πλέον επιστρέψει σε ρωσικό έδαφος.
Ο ΟΑΣΕ, ο οποίος έχει την έδρα του στη Βιέννη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως η αποστολή των παρατηρητών του που είναι ανεπτυγμένη σ” ένα πέρασμα μεθοριακής διέλευσης μέτρησε τα οχήματα τα οποία επέστρεφαν στη Ρωσία από την Ουκρανία.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

    33.000 ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΉΡΟ.

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΞΕΚΙΝΑ 9.30 ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση