GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το προφίλ της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Μίντιλαντ

Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς η Μίντιλαντ δεν φοβίζει. Πρόκειται για την ομάδα ...


Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς η Μίντιλαντ δεν φοβίζει.
Πρόκειται για την ομάδα που τερμάτισε τρίτη στο περασμένο πρωτάθλημα της Δανίας και δεν έχει κατακτήσει κανέναν εγχώριο τίτλο στην ιστορία της, που ξεκίνησε μόλις πριν από 15 χρόνια.
Φέτος είναι μόλις η 8η σεζόν που συμμετέχει στην Ευρώπη, όπου δεν έχει να επιδείξει κάποια διάκριση. Μετά από τρεις αγωνιστικές στο τρέχον πρωτάθλημα Δανίας μετρά δύο νίκες και μία ήττα.
Εδρεύει στην πόλη της κεντρικής Δανίας Χέρνινγκ, που έχει πληθυσμό που δεν ξεπερνά τους 50.000 κατοίκους, ενώ γήπεδό της είναι το «MCH Arena», χωρητικότητας 11.800 θεατών.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Δανός Γκλεν Ρίντερσχομ και πιο γνωστός της παίκτης είναι ο διεθνής μέσος Γιάκομπ Πόουλσεν. Διαθέτει πέντε Νιγηριανούς στο ρόστερ της, ενώ σε αυτό ανήκει ο 31χρονος γκανέζος αμυντικός, Φράνσις Ντίκο, που είχε περάσει τη σεζόν 2011/12 από τον Άρη.
Η Μίντιλαντ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ελληνική ομάδα στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που είχε αναμετρηθεί με την Άαλμποργκ στους ομίλους του Champions League το 1996 (2-0 στην Αθήνα, ήττα 2-1 στη Δανία), είχε νικήσει το 2007 στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA την Κοπεγχάγη εκτός έδρας, αλλά είχε δύο ήττες από την ίδια ομάδα στους ομίλους του Champions League το 2011 (0-2, 3-1) και τον επόμενο χρόνο αποκλείστηκε στα play offs του Champions League από την Οντένσε (1-1 στη Δανία, 3-4 στο ΟΑΚΑ).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση