GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ό,τι θέλει η Παναγία θα γίνει»

Την εμπιστοσύνη προς τους ποδοσφαιριστές του αλλά και στην βοήθεια της… Παναγίας εξέφρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στη συνέντ...


Την εμπιστοσύνη προς τους ποδοσφαιριστές του αλλά και στην βοήθεια της… Παναγίας εξέφρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου για τα play offs του Europa League.
Ο τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά" τόνισε πως ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι το γρήγορο γκολ αλλά και η αξιοποίηση των αρκετών ευκαιριών που δημιουργούν οι "ασπρόμαυροι".
«Είναι ένα ματς χωρίς αύριο. Θα πρέπει να είμαστε όπως και στα προηγούμενα ματς για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και μας έλειψε μόνο το αποτέλεσμα. Ελπίζω και πιστεύω να γίνουν όλα όπως τα θέλουμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

6 σχόλια

  1. Ό,τι θέλει ο Χριστός ρε μαλάκα θα γίνει γαμώ την Παναγία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΑΣΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ. 40 ΜΕΤΑΝΙΕΣ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραματι αν δεν παρει τηναδεια απο τον Ιησου η αειπαρθενος δεν κανει πραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι βρε ανόητε προπονητή, αν ο Χριστός θέλει να φάει γκολ ο ΠΑΟΚ και η Θεομήτωρ δεν θέλει, τι θα γίνει; Πες μου ντε παλιοκόπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα, πιο ηληθιοι απο τους δασκαλους ειναι οι ποδοσφαιριστές και πιο ηλιθιοι απο αυτους οι προπονητες. Πανω απο ολους ειναι οι παπαδες και οι θεολογοιαν δεν ειναι ιησουΐτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλάκα πλάκα αλλα δεν είναι σωστό να γαμάμε τα Θεία· προτιμήστε τη θεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση