GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρεί από "Το Ποτάμι" και ο Κώστας Αργυρός...

Στη δημοσιογραφία επιστρέφει ο Κώστας Αργυρός, ο οποίος την είχε βάλει για λίγο στον πάγο λόγω του Ποταμιού. Με άρθρο του στην ιστοσελίδα...

Στη δημοσιογραφία επιστρέφει ο Κώστας Αργυρός, ο οποίος την είχε βάλει για λίγο στον πάγο λόγω του Ποταμιού. Με άρθρο του στην ιστοσελίδα του Ποταμιού εξηγεί ότι ποτέ δεν είχε στόχο ζωής την πολιτική ως επάγγελμα και ότι οι ευρωεκλογές ήταν μια "εξαίρεση".
"Είναι άλλωστε καθαρά προσωπικά τα κριτήρια, που καθορίζουν τις επιλογές του καθενός. Αυτό που πάντα με συγκινούσε και που αισθανόμουν ως “δικό μου” ήταν η δημοσιογραφία. Με αυτή θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι και πάλι, τώρα που η συμφωνία αυτή ολοκληρώθηκε", αναφέρει και καταλήγει ευχόμενος κάθε επιτυχία στον Σταύρο Θεοδωράκη, τονίζοντας ότι "προφανώς δεν θα χαθούμε".

Ολόκληρο το άρθρο του Κώστα Αργυρού

"Είχα διευκρινίσει κατά καιρούς, τόσο σε φίλους όσο και σε συναδέλφους δημοσιογράφους, ότι ποτέ δεν είχα στόχο ζωής την πολιτική ως επάγγελμα. Η “εξαίρεση” που έκανα στις ευρωεκλογές είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι ο χώρος με τον οποίο ασχολούμαι επαγγελματικά εδώ και δυόμιση δεκαετίες. Θεώρησα λοιπόν ότι η δραστηριοποίηση μου μέσα από ένα καθαρά φιλοευρωπαϊκό κίνημα αποτελούσε μια ευκαιρία για να ακουστούν κάποια πράγματα, που παραδοσιακά ξεχνιούνται μέσα στην φούρια της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εμπειρία, όπως άλλωστε έχω γράψει ήδη.

Οπως επίσης αξέχαστη εμπειρία ήταν και η προετοιμασία του συνεδρίου του “Ποταμιού” στο Λαύριο. Αυτό ήταν και το χρονικό όριο που είχα θέσει στον εαυτό μου για την ενασχόληση μου με την πολιτική, από τη θέση του εκπροσώπου τύπου. Αυτή ήταν και η συμφωνία μου με τον Σταύρο.

Είναι άλλωστε καθαρά προσωπικά τα κριτήρια, που καθορίζουν τις επιλογές του καθενός. Αυτό που πάντα με συγκινούσε και που αισθανόμουν ως “δικό μου” ήταν η δημοσιογραφία. Με αυτή θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι και πάλι, τώρα που η συμφωνία αυτή ολοκληρώθηκε.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Σταύρο και στο Ποτάμι. Προφανώς και “δεν θα χαθούμε”. Υπάρχουν πλέον οι δομές και τα όργανα, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να προχωρήσει παραπέρα αυτή η προσπάθεια και φυσικά υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι, για να στελεχώσουν τις όποιες θέσεις αιχμής έχει ανάγκη ένα πολιτικό κίνημα".

1 σχόλιο

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, αυτούς που κυβερνούν, συμπολιτεύονται, αντιπολιτεύονται, στηρίζουν και υποστηρίζουν, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζουν τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση