GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αφιερωμένο σε όσους ενοχλούνται από τις ράμπες στην παραλία

Το μεγάλο ευχαριστώ για το άχρηστο και ενοχλητικό σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ. Αξίζει να δείτε το βίντεο (Vid) Ο Β...

Το μεγάλο ευχαριστώ για το άχρηστο και ενοχλητικό σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ. Αξίζει να δείτε το βίντεο (Vid)
Ο Βασίλης Έξαρχος, αθλητής με διακρίσεις όπως η 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας ΑμΕΑ το 2005, είναι ένα από τα πολλά άτομα με αναπηρία που είχε φέτος το καλοκαίρι την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο του μέσω του καινοτόμου συστήματος Seatrac, που δίνει τη δυνατότητα σε ΑμΕΑ να έχουν άμεση πρόσβαση στη θάλασσα χωρίς συνοδεία.
Πρόκειται για το ίδιο σύστημα, την εγκατάσταση του οποίου είχε εμποδίσει τον προηγούμενο Ιούλιο μια μικρή ομάδα, κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, στην παραλία της Νέας Μάκρης, υποστηρίζοντας ότι τους ενοχλεί και ότι είναι άχρηστο. Είχαν προχώρησαν μάλιστα και σε καταγγελία, με το λιμενικό να επεμβαίνει και να διακόπτει τις εργασίες τοποθέτησής του. Λίγες μέρες αργότερα το θέμα λύθηκε και το σύστημα εγκαταστάθηκε και τέθηκε σε λειτουργία.
Ο Βασίλης Έξαρχος από τη Λήμνο, όπου βρέθηκε, έδωσε με λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια την "απάντηση" του, μέσω βίντεο που τράβηξε ο προπονητής του και ένας από τους πιο γνωστούς πηδαλιούχους της ελληνικής κωπηλασίας, Λάμπρος Ρίζος.
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ"…
Πηγή: www.news247.gr


Lampros Rizos Coxman Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!' by stefanelonikitelo

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση