GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο

Κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει πλέον για να φορέσει ο Αλφάρο τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, ο Ισπανός βρέ...


Κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει πλέον για να φορέσει ο Αλφάρο τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, ο Ισπανός βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Μαγιόρκα για να λύσει το συμβόλαιό του. Κάτι που έγινε τελικά το απόγευμα, με το σύλλογο ν’ ανακοινώνει επίσημα την αποδέσμευσή του και ν’ ανοίγει το δρόμο για να τελειώσει η μετακίνησή του στους «πράσινους».
Έτσι, ο Αλφάρο δεν θα χάσει καθόλου χρόνο και από το βράδυ κιόλας της Δευτέρας (περίπου στη 01:30) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα.
Κατόπιν θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί ώστε να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι θα είναι γρήγορα διαθέσιμος για το Γιάννη Αναστασίου, καθώς έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Μαγιόρκα και θεωρείται πιθανότατο ότι θα μπορεί ν’ αγωνιστεί ακόμη και στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση