GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταίο αντίο στην Μάγδα Κουντουρίδου

Εκατοντάδες κόσμου συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία το γελαστό κορίτσι της Νυμφόπετρας, την Μάγδα Κουντουρίδου, η οποία μ...



Εκατοντάδες κόσμου συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία το γελαστό κορίτσι της Νυμφόπετρας, την Μάγδα Κουντουρίδου, η οποία μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο έχασε την μάχη με την ζωή. Σήμερα στις 11 το πρωί ψάλθηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νυμφόπετρας.
Η είδηση του θανάτου της Μάγδας συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Νυμφόπετρας αλλά και της γύρο περιοχής οι οποίοι έδωσαν όλοι μαζί το μεγάλο παρών.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, γέροντες με το μπαστούνι στο χέρι, ήρθαν στο προσκλητήριο για να αποδώσουν τιμή στο δικό τους κορίτσι που τους αγάπησε και την αγάπησαν.
Λαϊκό προσκύνημα
Από την στιγμή που έγινε γνώστη η είδηση του Θανάτου της Μάγδας Κουντουρίδου πλήθος κόσμου πέρασε από το σπίτι της θανούσης για της πουν το δικός τους ξεχωριστό αντίο και να συνοδέψουν την νεκρώσιμη πομπή μέχρι την τελευταίας της κατοικία. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαν να κάνουν για το γελαστό και άξιο κορίτσι του χωριού τους. Το κορίτσι που έδωσε απλόχερα αγάπη και καλοσύνη. Που στάθηκε γενναία τόσο ως σύζυγος και μητέρα αλλά και ως ενεργός πολίτης συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού. Ο πόνος και θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Ο σπαραγμός του συζύγου και των παιδιών της καθώς και των υπολοίπων συγγενών έκαναν όλους του παρευρισκόμενους να δακρύσουν

Το τελευταίο χειροκρότημα
Την ώρα της ταφής ένα θερμό χειροκρότημα από το πλήθος και η λέξη άξια επισφράγισαν την μεγάλη αγάπη που έτρεφαν στην Μάγδα Κουντουρίδου.
Ευχόμαστε στον σύζυγο της θανούσης Χρήστο, στα παιδιά της Λευτέρη, Κική και Νίκο να τους δώσει ο θεός δύναμη και κουράγιο για να ξεπεράσουν αυτό το απρόσμενο κτύπημα και να είναι όλοι τους υπερήφανοι για την Μάγδα Κουντουρίδου. Καλό σου παράδεισο Μάγδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση