GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινητικές οι τελευταίες φωτoγραφίες που πόσταρε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς...

Συγκινητική ήταν η τελευταία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ηθοποιός στο προφίλ του στο Instagram πριν 11 ημέρες όπου τον βλέπο...



Συγκινητική ήταν η τελευταία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ηθοποιός στο προφίλ του στο Instagram πριν 11 ημέρες όπου τον βλέπουμε να
έχει αγκαλιά την κόρη του, Ζέλντα Ρέι όσο εκείνη ήταν μωρό, συνοδευόμενη από ευχές για τα γενέθλιά της.

«Χρόνια Πολλά, δεσποινίς Ζέλντα Ρέι Γουίλιαμς! 25 χρόνων, ένα τέταρτο του αιώνα, αλλά πάντα θα είσαι το μωρό μου. Χρόνια Πολλά @ zeldawilliams Σε αγαπώ!» (Happy Birthday to Ms. Zelda Rae Williams! Quarter of a century old today but always my baby girl. Happy Birthday @zeldawilliams Love you!).

Η αμέσως προηγούμενη φωτογραφία είχε ανεβεί στις 22 Ιουλίου με αφορμή τα γενέθλια του Γουίλιαμς κι εκεί τον βλέπουμε με τη συμπαθέστατη, Κριστάλ, μία από τις αγαπημένες του, πρωταγωνίστριες, όπως τη χαρακτήριζε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.
«Χρόνια μου Πολλά! Μία επίσκεψη από μία από τις αγαπημένες μου πρωταγωνίστριες, Κρίσταλ» (Happy Birthday to me! A visit from one of my favorite leading ladies, Crystal).
Κι επειδή μπορεί να αναρωτιέσαι από πού είναι τραβηγμένη η φωτογραφία στην αρχή του άρθρου, να πούμε ότι εκεί ο Γουίλιαμς βρίσκεται στο ζωολογικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο και ταΐζει το Ρόμπιν Γουίλιαμς, μια μαϊμού, το νεότερο μέλος του κήπου που πήρε το όνομά του από το γνωστό ηθοποιό.
Η φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ του στο Instagram με τη λεζάντα (Feeding "Robin Williams" @sanfranciscozoo. He's their newest Holller Monkey, named after me!) στις αρχές Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση