GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σενάρια για ΠΑΟΚ και Σα

Μετά το ναυάγιο στο deal με τον Ατζαμέλ Αμπντούν, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ψάξιμο για τον ακραίο επιθετικό που θέλει ο Άγγελος Αναστασιάδ...


Μετά το ναυάγιο στο deal με τον Ατζαμέλ Αμπντούν, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ψάξιμο για τον ακραίο επιθετικό που θέλει ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Πάντως, οι Πορτογάλοι εμπλέκουν τους «ασπρόμαυρους» στην υπόθεση του Ορλάντο Σα. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ της Λέγκια Βαρσοβίας ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον πιο πιθανό να είναι η Serie A.
Έμπολι και Βερόνα, έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του, όμως τα Μέσα από τη πατρίδα του 26χρονου παίκτη παρουσιάζουν τον ΠΑΟΚ ως την ομάδα που μπορεί να… χωθεί στη μέση. Για την ώρα γράφουν απλώς για ενδιαφέρον.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Θεσσαλονικείς ακούγονται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕ Λεμεσού. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση