GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι απλή υπόθεση η ληστεία σε βενζινάδικο στον Σοκαρά!

Και τρίτο άτομο αναζητούν οι διωκτικές Αρχές για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε βενζινάδικο στον Σοκα...



Και τρίτο άτομο αναζητούν οι διωκτικές Αρχές για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε βενζινάδικο στον Σοκαρά με λεία 2.500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive υπάρχει μία μαρτυρία που αναφέρει την ύποπτη παρουσία ατόμου μέσα σε χωράφια, κοντά στο βενζινάδικο.

Οι Αρχές είναι βέβαιες ότι το άτομο αυτό είναι συνεργός των δύο ένοπλων και είχε το ρόλο του «πληροφοριοδότη» καθώς ...έκοβε κίνηση στο κατάστημα. Μόλις η γυναίκα του 31χρονου ιδιοκτήτη έφυγε από το βενζινάδικο, έδωσε σήμα στους δύο συνεργούς του προκειμένου να προχωρήσουν στο παρασύνθημα και να «μπουκάρουν» στο μαγαζί. Ο ιδιοκτήτης ήταν μόνος, είχε κάνει την καταμέτρηση των εισπράξεων και σε λίγα λεπτά θα έκλεινε.
Αυτός νοσηλευόταν και το αυτοκίνητο του ενεπλάκη σε ληστεία
Το δεύτερο στοιχείο που ξεκαθαρίστηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης είναι ότι το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι ληστές ήταν κλεμμένο. Είχε κλαπεί από το Ηράκλειο. Δεν είχε γίνει καταγγελία γιατί ο κάτοχος του ήταν νοσηλευόμενος από τις 2 Αυγούστου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι Αρχές έχουν στην διάθεση τους αποκαλυπτικό βίντεο από το σκηνικό της ληστείας στο οποίο αποτυπώνονται οι κινήσεις των δύο ληστών.
Με πιστόλια στα χέρια, κουκούλες και στρατιωτικές στολές παραλλαγής, εισβάλλουν στο μαγαζί. Ο ένας απειλεί με το πιστόλι τον ιδιοκτήτη και προτάσσει το όπλο μπροστά στο πρόσωπο του. Ο δεύτερος ένοπλος αδειάζει το ταμείο.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες κινούνται και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, πιθανότατα να έχουν «τροφοδοτηθεί» με καύσιμα αρκετές φορές από το συγκεκριμένο πρατήριο και αισιοδοξούν ότι θα φθάσουν στην ταυτότητα των ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση