GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γιούβε νίκησε… τον Ντελ Πιέρο

Η εικόνα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να αγωνίζεται κόντρα στην μεγάλη του αγάπη, τη Γιουβέντους, και όχι στο πλευρό της σίγουρα μ...

Η εικόνα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να αγωνίζεται κόντρα στην μεγάλη του αγάπη, τη Γιουβέντους, και όχι στο πλευρό της σίγουρα μόνο καλά συναισθήματα δεν φέρνει στους φίλους των «μπιανκονέρι».

Πάντως η ομάδα του Τορίνο ήταν υποχρεωμένη να τα δώσει όλα, κόντρα στην ομάδα των All Stars του πρωταθλήματος της Αυστραλίας, της οποίας ηγείτο ο Ντελ Πιέρο σε φιλικό αγώνα στην Ασία.

Και αυτό έκανε καθώς ικανοποίησε με την απόδοσή της παίρνοντας και το νικηφόρο αποτέλεσμα σε ένα γήπεδο που είχε κατακλειστεί από 65 χιλιάδες φιλάθλους.

Βέβαια τις εντυπώσεις έκλεψε η ομάδα του Ιταλού επιθετικού που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, παίρνοντας ένα πολύ τιμητικό αποτέλεσμα (3-2).

Σκόρερ χρίστηκαν οι Γιορέντε, Πογκμπά και Πέπε από πλευράς, Γιοβέντους, ενώ από τους All Stars σκόραραν οι Καρούσκα και Γιούριτς.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους: Μπουφόν(Στοράρι 70’), Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχστάινερ(Κόμαν 80’), Πογμπά, Πίρλο, Μαρκίσιο, Εβρά(Ασαμόα 70’), Τέβες(Πέπε 80’), Γιορέντε(Τζιβίνκο 86’)

Τα στιγμιότυπα του αγώνα



Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση