GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ονομαστική ψηφοφορία η απόφαση για το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ

Ονομαστική ψηφοφορία ανάμεσα σ΄όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τις επόμενες μέρες , ακόμη και με εκείνα της Μεταρρυθμιστικής τά...


Ονομαστική ψηφοφορία ανάμεσα σ΄όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τις επόμενες μέρες , ακόμη και με εκείνα της Μεταρρυθμιστικής τάσης που δεν μετείχαν στη συνεδρίαση, αποφασίστηκε για να αποφασιστεί το πότε θα γίνει το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ.
Ο Φώτης Κουβέλης κλείνοντας τη συνεδρίαση σήκωσε το γάντι και απάντησε στη κριτική στελεχών και βουλευτών ( Μαρία Γιαννακάκη , Γιάννης Πανούσης), που τον επέκριναν για αμηχανία και ότι η ΔΗΜΑΡ αν δεν στηρίξει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Φλεβάρη δεν μπορεί να κατηγορηθεί για μικροπολιτικά παιχνίδια.
«Δεν είναι θέση, συντρόφισσες και σύντροφοι, ότι αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να βγαίνεις και να λες αποδέχομαι ή δεν αποδέχομαι, διότι λίγο πιο κει είναι η θέση του ψώνιου. Γι’ αυτό λοιπόν την κατάλληλη στιγμή, στη δεδομένη ώρα».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Γεννιούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με την δημοκρατικότητα των πολιτικών κομμάτων γενικα.Εφαρμόζοντας μία δημοκρατία του κωλου και τα αποτελέσματα αυτής θα τα βιώνουμε-ως φαίνεται-για δεκαετίες, ποιος εγγυάται ότι ξυπνώντας μία μέρα δεν θα αντικρίσουμε τα στρατεύματα κατοχής, δηλαδή δεν θα δούμε τα ταμεία τα ασφαλιστικά να έχουν φορτωθεί με χιλιάδες εγκάθετους, πού θα απολαμβάνουν τον ιδρώτα και το αίμα των εργαζομένων στην πραγματική οικονομία.Δεν θα έχουν εξαφανιστεί τεράστια κονδύλια από τον προϋπολογισμό, θα έχουν μεταφερθεί σε εταιρείες οφ σορ αλά Άκη η ένα κάρο τρόποι. Αυτά είναι τα ύπουλα πραξικοπήματα , δεν τα παίρνει χαμπάρι κανείς αλλά ξεπουλάνε τον λαό. Τρέχει να σωθεί, γιατί είναι ατιμώρητα εγκλήματα επειδή είναι φασιστικά. Ουδείς βέβαια από την δικτατορία του κοινοβουλίου αναφέρθηκε κάτι ανάλογο. Ο φασισμός καλά κρατεί. Και οι τής ΕΕ παίζουν το πουλί τους, καταχρεωνουν την Ελλάδα και ζητάνε αποπληρωμή. Να πάρουν το μακρύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση