GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωσε Μαρτίνο η Αργεντινή

Εξαρχής και μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Αλεχάντρο Σαμπέγια να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αργεντινής, μ...


Εξαρχής και μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Αλεχάντρο Σαμπέγια να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αργεντινής, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Τατά Μαρτίνο ήταν από τα φαβορί για να τον διαδεχθεί.
Ακριβώς ένα μήνα μετά το χαμένο τελικό απέναντι στη Γερμανία, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ανακοίνωσε την πρόσληψή του. Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2018 και θα αναλάβει να οδηγήσει την «Αλμπισελέστε» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τατά Μαρτίνο θα καθίσει στον πάγκο εθνικής ομάδας. Η προηγούμενη ήταν την τετραετία 2007-2011, στη διάρκεια της οποίας οδήγησε την Παραγουάη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 και στον τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2011, χάνοντας στον τελικό από την Ουρουγουάη.
Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Αργεντινής θα γίνει στο φιλικό της 3ης Σεπτεμβρίου με τη Γερμανία στο Ντίσελντορφ, περίπου δύο μήνες μετά τον τελικό των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση