GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβεβαιώσεις Ολάντ για νέες κυρώσεις

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα ότι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας «θα διευρυνθούν χωρίς αμφιβολία απόψε» κατά τη ...


Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα ότι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας «θα διευρυνθούν χωρίς αμφιβολία απόψε» κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες.
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να εργαστεί για την αύξηση του επιπέδου τους» τόνισε επίσης ο Ολάντ, που μίλησε για την κατάσταση στην Ουκρανία με αφορμή τη συνάντηση στο προεδρικό Μέγαρο των Σοσιαλδημοκρατών ηγετών της ΕΕ.
«Είναι αναμφισβήτητη μια κλιμάκωση της καστάστασης (στην Ουκρανία): (υφίσταται) παρουσία εξοπλισμών που προέρχονται από τη Ρωσία, είναι πιθανή η παρουσία στρατιωτών, σε κάθε περίπτωση οι αυτονομιστές λαμβάνουν όπλα και βοήθεια από τη Ρωσία» επισήμανε ο Γάλλος πρόεδρος.
Σύμφωνα με τον ίδιο «θα υπάρξουν, απέναντι σε αυτήν την κλιμάκωση της έντασης, νέες αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν» και η «Ευρώπη πρέπει να αντιδράσει». «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο» επέμεινε ο Ολάντ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση