GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Άνθιμος: Γιατί τόση λαχτάρα για τον Μ. Αλέξανδρο;

Τι δήλωσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη Στο λόγο του, μετά το πέρα...

Τι δήλωσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη
Στο λόγο του, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στην μονή της Παναγίας του Έβρου, στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο (23/08), ο κ. Άνθιμος τόνισε: "Γιατί τόση λαχτάρα για τον Μ. Αλέξανδρο; Θέλουμε να βρούμε τα οστά του και να τα τιμήσουμε, να μας είναι παρακαταθήκη πνευματική και εθνική στην πατρίδα και στον τόπο μας".
Και πρόσθεσε: "Και λέω στον κ. Μπουτάρη. Αν έκαιγαν τότε τους νεκρούς, όπως ζητάς εσύ να τους καίμε και θέλεις να μας κάψεις με τα μηχανήματα που θέλετε να φέρετε στη Θεσσαλονίκη, τι θα είχαμε να βρούμε; Ούτε στάχτη δεν θα υπήρχε".
Πληροφορίες από romfea.gr

2 σχόλια

  1. Γαμήσου σκατόπαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτος απο τις σταχτες δεν θα ειχαμε και ταφους για τρισαγια για να πουλησουμε ελπιδες στους αφελης συγγενεις για τη μετα θανατον συγχωρηση του νεκρου (αντιθετη βεβαια με το δογμα αλλα τι να κανουμε) και μην βιαστουν να τα αποδωσουν στη μνημη του γιατι και στα νεκροταφεια η μνημη εχει ημερομηνοα ληξης αν δεν εισπραττονται οι ετησιες εισφορες , ενω με ενα αγαλμα η μνημη μπορει να κρατησει περισοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση