GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία η μεταγραφή Σάμαρη

Τα τυπικά απομένουν για την μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, με τον διεθνή Έλληνα μέσο να βρίσκεται από χθες στη Λισαβόνα ...


Τα τυπικά απομένουν για την μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, με τον διεθνή Έλληνα μέσο να βρίσκεται από χθες στη Λισαβόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
«Καληνύχτα. Σας ευχαριστώ», είπε κατά την άφιξή του και αποχώρησε από το αεροδρόμιο χωρίς να κάνει δηλώσεις. Αρκεί το ότι αποτελεί την 4η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «αετών» για να αποτελέσει πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα πορτογαλικά μέσα.
«Μόλις έφτασε. Θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Έρχεται ως αντικαταστάτης του Έντσο Πέρες», αναφέρει η A’ Bola στο πρωτοσέλιδο χτύπημά της, με τον Σάμαρη στο επίκεντρο. «Eίναι ο μέσος που ήθελε ο Ζόρζε Ζέσους», αναφέρει η Record, ενώ ακόμα και η O Jogo που ειδικεύεται στα θέματα της Πόρτο, αφιερώνει χώρο στην επικείμενη μεταγραφή του 25χρονου άσου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση