GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Τα χασισόδεντρα έφταναν και τα τέσσερα μέτρα σε ύψος

Χρειάστηκε να γίνουν… ορειβάτες οι άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων για να φτάσουν σε μια δύσβατη περιοχή στην τοπική κοινότητα Φήκη το...


Χρειάστηκε να γίνουν… ορειβάτες οι άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων για να φτάσουν σε μια δύσβατη περιοχή στην τοπική κοινότητα Φήκη του δήμου Πύλης, όπου είχαν πληροφορίες ότι υπήρχε ένα… δάσος με χασισόδεντρα γιγαντιαίων διαστάσεων!
Μετά από εκτεταμένες έρευνες, η φυτεία εντοπίστηκε και αποδείχθηκε ότι οι πληροφορίες ήταν σωστές. Η φυτεία ήταν πραγματικά τεράστια για τα δεδομένα της περιοχής, καθώς αποτελούνταν από 223 δενδρύλλια κάνναβης μερικά από τα οποία έφταναν σε ύψος και τα τέσσερα μέτρα!
Οι αστυνομικοί έπεσαν υπό πολυήμερη παρακολούθηση τη χασισοφυτεία και τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τον καλλιεργητή μόλις έφτασε για να τρυγήσει τα δενδρύλλια. Πρόκειται για έναν 45χρονο από τα Τρίκαλα, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων ενώ ερευνάται αν είχε και συνεργούς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση