GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: «Η συγκυβέρνηση με τον ξεσηκωμό του περιφερειακού Τύπου, ανακάλυψε ότι υπάρχει και η... όπισθεν»

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Επικρατείας και δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση. «Και ξαφνικ...



Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Επικρατείας και δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση.
«Και ξαφνικά η συγκυβέρνηση, μετά τον εύλογο ξεσηκωμό ΟΛΩΝ των περιφερειακών εφημερίδων, που έβλεπαν με το άρθρο 152 του Πολυνομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή, να οδηγούνται στη κρεμάλα, κατάλαβε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων των Μνημονίων, υπάρχει και η όπισθεν.

Ο Υφυπουργός «Ανάπτυξης» Γεράσιμος Γιακουμάτος, πήρε προφανέστατα άνωθεν την εντολή να κάνει την εσπευσμένη δήλωση - πανικού: «Ουδείς θέλει τον θάνατο του περιφερειακού Τύπου».

Καλό είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να σταματήσει το δούλεμα. Αν δεν ήθελε το θάνατο του Περιφερειακού Τύπου, ας μην έβαζε το άρθρο 152 στο Πολυνομοσχέδιο και μάλιστα με τέτοια διατύπωση που έδινε το χαριστικό κτύπημα σε όλα τα έντυπα που κρατάνε όρθια την ενημέρωση του τόπου τους.

Εκτός κι αν δεν γράφει αυτή τα νομοσχέδια και απλά τα μεταφράζει από αγγλικά κείμενα που της έρχονται από το... εξωτερικό.

Περιμένουμε, τώρα, να δούμε σε πράξη αυτό, που διατύπωνα σε χθεσινή μου δήλωση. Ή απόσυρση του άρθρου 152 ή την καθαρή αποδοχή της τροπολογίας που προτείνουν οι εκδότες εφημερίδων της περιφέρειας, οι περισσότερες των οποίων έχουν μία ιστορική διαδρομή δεκαετιών.
Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής».

1 σχόλιο

  1. Η ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΗΡΧΕ,ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΧΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΕΒΙΕ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση