GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενοδοχείο… καράβι στο βουνό!

Ένα από τα πλέον πρωτότυπα ξενοδοχεία στον κόσμο, το... The Sun Cruise Hotel βρίσκεται πάνω σε ένα βουνό, στην περιοχή Jeongdon...



Ένα από τα πλέον πρωτότυπα ξενοδοχεία στον κόσμο, το... The Sun Cruise Hotel βρίσκεται πάνω σε ένα βουνό, στην περιοχή Jeongdongjin της Νότιας Κορέας. Η περιοχή είναι δημοφιλής προορισμός για ερωτευμένους, και όχι μόνο, και φημολογείται πως διαθέτει την καλύτερη θέα της ανατολής του ηλίου στη χώρα.
Άνoιξε τις πύλες του στο κοινό το 2002 και πρόκειται στην ουσία για ένα κρουαζιερόπλοιο ξηράς, που προσφέρει στους επισκέπτες του υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το ξενοδοχείο έχει 165 μέτρα μήκος, 45 μέτρα ύψος και ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 30.000 τόνους, ενώ διαθέτει 211 δωμάτια, πολυτελή εστιατόρια, πισίνες και περιστρεφόμενο κλαμπ στο κατάστρωμα.
Στα highlights, το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα που μπορεί να θαυμάσει κάποιος αλλά και την αίσθηση ότι βρίσκεται σε πλοίο, αφού όλη η διακόσμηση -εκτός από το σχεδιασμό- παραπέμπει σε κρουαζιερόπλοιο. «Οι ιδιοκτήτες εμπνεύστηκαν από τον… Τιτανικό, αλλά για να αισθάνονται ασφαλείς προσάραξαν πάνω στο βουνό», αναφέρει χαριτολογώντας η διευθύντρια του ξενοδοχείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση