GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να αποζημιωθούν πλήρως οι αγρότες σε Ελλάδα και Ιταλία»

Την πλήρη αποζημίωση των αγροτών και των επιχειρήσεων της Ελλάδας και της Ιταλίας που έχουν πληγεί οικονομικά λόγω του ρωσικού εμπάρ...


Την πλήρη αποζημίωση των αγροτών και των επιχειρήσεων της Ελλάδας και της Ιταλίας που έχουν πληγεί οικονομικά λόγω του ρωσικού εμπάργκο ζητούν, με κοινή δήλωσή τους, ο ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, και οι 16 Ιταλοί ευρωβουλευτές του Κινήματος των Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο.
Στην κοινή τους δήλωση, που εκδόθηκε ταυτόχρονα σε Αθήνα και Ρώμη, στις 18 Αυγούστου 2014, οι ευρωβουλευτές από την Ιταλία και την Ελλάδα επιρρίπτουν ευθύνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς επισημαίνουν ότι «η επιβολή περιοριστικών μέτρων εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας έχει εντείνει την ψυχροπολεμική σύγκρουση μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το ρωσικό εμπάργκο που επιβλήθηκε στα προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει προκαλέσει εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνέπειες στην οικονομία του ευρωπαϊκού νότου».
Οι ευρωβουλευτές που υπογράφουν την κοινή δήλωση τονίζουν ότι είναι αποφασισμένοι να εμβαθύνουν την κοινή τους συνεργασία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να αναλάβουν πολιτικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των δυσμενών οικονομικών συνεπειών για την Ελλάδα και την Ιταλία, λόγω του ρωσικού εμπάργκο.
Στην Ευρωβουλή, η συνεργασία του Νότη Μαριά με ευρωβουλευτές του Κινήματος των Πέντε Αστέρων αναπτύσσεται με σταθερά βήματα, με στόχο τη δημιουργία ενός «αντιμερκελικού μετώπου» των χωρών του ευρωπαϊκού νότου, όπως άλλωστε αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνάντηση του Έλληνα ευρωβουλευτή με τους Ιταλούς συναδέλφους του που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 24 Ιουλίου του 2014.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση