GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη στη Βέροια: Αντρόγυνο πλήρωσε δολοφόνο να σκοτώσει τον γαμπρό τους και να απαγάγει την σύζυγό του!

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας 43χρονου Αλβανού, καθώς και υπόθεση απόπειρας αρπαγής σε βάρος της συζύγου του στο...




Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας 43χρονου Αλβανού, καθώς και υπόθεση απόπειρας αρπαγής σε βάρος της συζύγου του στους Γεωργιανούς Ημαθίας.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν πέντε Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του Αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας

Η δολοφονία του 43χρονου Αλβανού, καθώς και η απόπειρα αρπαγής, της συζύγου του, διεπράχθησαν αρχές Αυγούστου και αρχές Ιουλίου αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, την 02.08.2014, δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας η εξαφάνιση του 43χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο.

Ακολούθησαν μεθοδικές και συστηματικές αστυνομικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή – συμμετοχή τους στις παραπάνω υποθέσεις, πέντε Έλληνες ηλικίας 48, 36, 54, 48 και 53 ετών (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι συνελήφθησαν χθες κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του Αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Όπως προέκυψε, τον περασμένο Μάρτιο, δυο από τους εμπλεκομένους, που είναι ανδρόγυνο (54χρονος και 53χρονη), για προσωπικούς λόγους αποφάσισαν, από κοινού, να δολοφονήσουν τον 43χρονο γαμπρό τους.

Την τέλεση της εγκληματικής ενέργειας ανέθεσαν στον 48χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής 2.500 ευρώ, ύστερα από υπόδειξη – διαμεσολάβηση άλλου 48χρονου, φιλικού τους προσώπου.

Ο 48χρονος, που ανέλαβε την δολοφονία, πριν λίγες ημέρες (02.08.2014), μαζί με τον 36χρονο εντόπισαν τον 43χρονο Αλβανό και αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν και εξερευνήθηκαν. Τα πειστήρια που περισυλλέγησαν έχουν αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το όχημα των δύο συλληφθέντων κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 48χρονος, τον Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου, Αλβανού, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο 48χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας, συνεληφθη προχθές μαζί με τον 36χρονο, για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνες των σπιτιών τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ξιφολόγχη με τη θήκη της και δύο φυσίγγια 7,62 mm.

Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

1 σχόλιο

  1. Αθήνα, 8 Αυγούστου 2014



    Προς τον Πρόεδρο

    της Ρωσικής Ομοσπονδίας



    Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα

    Βλαντιμίρ Πούτιν

    Προσωπικά κατανοώ πλήρως τους λόγους που σας ώθησαν στην απόφασή σας να επιβάλετε εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εντούτοις, εξ ονόματος του ελληνικού λαού, που διέρχεται μια εποχή ακραίων στερήσεων, κάνω έκκληση στα ανθρωπιστικά σας αισθήματα να ξανασκεφτείτε την απόφασή σας ως προς τους Έλληνες αγρότες.

    Δεν θα επικαλεστώ το ότι κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που δεν έστειλε ούτε έναν άνδρα να πολεμήσει στο Ανατολικό Μέτωπο, εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης. Το γεγονός αυτό ομολόγησε ο Στρατάρχης Μπουτιόνι όταν, σε συνέδριο της F.I.R. στη Μόσχα, το 1955, δήλωνε χαρακτηριστικά: «Συλλάβαμε αιχμαλώτους από όλες τις φυλές του Ισραήλ, Έλληνα δεν συλλάβαμε». Θα επικαλεστώ όμως το ότι, σταθερά, ο λαός μας είναι ο μόνος που αντιστάθηκε στις επιθυμίες του διευθυντηρίου της Ε.Ε. Ήμασταν αντίθετοι στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και κατόπιν στο βομβαρδισμό της Σερβίας, ήμασταν αντίθετοι στην εισβολή στο Ιράκ και στις απειλές εναντίον της Συρίας, ήμασταν αντίθετοι στη λογική της σποράς πολέμων και εμφύλιων ταραχών στη λεκάνη της Μεσογείου. Κι αυτό το πληρώσαμε ακριβά, με τους Έλληνες σε Ελλάδα και Κύπρο να γίνονται τα πειραματόζωα της νέας τάξης πραγμάτων που επιχειρείται να επιβληθεί παγκόσμια. Τώρα, που η Ουκρανία βρίσκεται έρμαιο στα χέρια φασιστικών φατριών, υπερασπιστήκαμε και πάλι το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών.

    Γνωρίζουμε πολύ καλά τη στάση που τήρησε η ελληνική κυβέρνηση. Επιτρέψτε μου, ωστόσο, να σας υπενθυμίσω ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία έχει ουσιαστικά χάσει τη «δεδηλωμένη» και συνεχίζει να κατέχει την εξουσία μόνο και μόνο για να ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας.

    Για τους λόγους αυτούς, επικαλούμενος και πάλι τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα αλλά και την πατροπαράδοτη στενή φιλία των λαών μας, ζητώ τη μη εφαρμογή του εμπάργκο για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ευελπιστώ να εισακουστώ.

    Με αισθήματα εκτίμησης και φιλίας

    Μανώλης Γλέζος

    Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση