GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων, στην πλατεία Κολοκοτρώνη

«Απαιτούμε από τους κ.κ. βουλευτές, να ακούσουν έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, την καθολική απαίτηση τω...

«Απαιτούμε από τους κ.κ. βουλευτές, να ακούσουν έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, την καθολική απαίτηση των ενστόλων για απόσυρση του επίμαχου άρθρου», επισημαίνουν σε ανακοίνωση
Σε κοινή ανακοίνωση των ομοσπονδιών σημειώνεται ότι «καλούνται τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων να δράσουν καταλυτικά, παρεμβαίνοντας στα κατά τόπο γραφεία των βουλευτών, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντάς τους τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζονται εφόσον δεν αποσυρθεί το επίμαχο άρθρο 221 για το ΤΕΑΠΑΣΑ και ψηφιστεί τελικά από το Β” Θερινό Τμήμα της Βουλής» σημειώνεται σε κοινή ανακοίνωση των ομοσπονδιών, στην οποία σημειώνεται:
«Απαιτούμε από τους κ.κ. βουλευτές, να ακούσουν έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, την καθολική απαίτηση των ενστόλων για απόσυρση του επίμαχου άρθρου».

1 σχόλιο

  1. Πρόταση σωτηρίας των ελλήνων και της Ελλάδος, από το Δ.Ν.Τ και τους διεθνείς τοκογλύφους που μας πίνουν το αίμα.
    Μέχρι τώρα οι συνδικαλιστές με τις απεργίες που έβαζαν τους εργαζόμενους να κάνουν , από την στιγμή που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΛΑΟΣ και αργότερα και με την Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά , στα μνημόνια , στο Δ.Ν.Τ. και στα διεθνή κοράκια, απέτυχαν παταγωδώς .
    Ο μόνος σωστός δρόμος κατά την δική μου γνώμη είναι να προσφύγουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μεμονωμένα αλλά και ομαδικά στα διεθνή δικαστήρια , στην ευρωπαϊκή ένωση στον ΟΗΕ , στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που αφού συγκεντρωθούν τα διαφορά αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν για το βρόμικο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδας , των αυτοκτονιών που έγιναν κ.λπ. από έμπιστους μεγαλόδικηγόρους με διασυνδέσεις σε μεγάλα ειδικά δικηγορικά γραφεία σε Αμερική, Αγγλία, Ελβετία, το πρόβλημα μας θα λυθεί , επίσης θα κάνουμε πληρωμένες καταχωρίσεις στο διεθνή τύπο για να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα των Ελλήνων και να πάρει έκταση το θέμα μας .
    Τα χρήματα που θα χρειαστούν είναι εύκολο να βρεθούν, από τις εισφορές που δίνουμε στους συνδικαλιστές τι τις κάνουν τόσες εισφορές ; στους συλλόγους, υπάρχουν αποθεματικά και από ένα κοινό ταμείο που θα ιδρύσουμε , θα ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός που καταθέτει χρήματα η Ελληνική ομογένεια, Φιλέλληνες και οι Έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση