GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΕΘΕΑ Ήπειρος: "Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο"

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΕΘΕΑ Ήπειρος: "Ευχαριστούμε για την  CINEσθηματική βραδιά (Τετάρτη 27 Αυγούστου) στ...



Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΕΘΕΑ Ήπειρος: "Ευχαριστούμε για την  CINEσθηματική βραδιά (Τετάρτη 27 Αυγούστου) στην αυλή του Θεραπευτικού μας Προγράμματος. Η παρουσία σας ήταν δυναμική και μας δίνει δύναμη και για τις επόμενες Τετάρτες του Σεπτεμβρίου.
Τα αναψυκτικά και τα νερά για τις κινηματογραφικές βραδιές είναι με ευγενική προσφορά της εταιρείας ΒΙΚΟΣ Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.
Είναι σημαντικό για εμάς το ενδιαφέρον και η υλική υποστήριξή σας, που αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση του κοινωνικού έργου που επιτελούμε.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε για αξέχαστες γεμάτες συναίσθημα κινηματογραφικές βραδιές. Πέντε ταινίες που δείχνουν την ελπίδα μέσα από τη δυσκολία, πέντε Τετάρτες με στόχο να γνωριστούμε.."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση