GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φύτεψε το δικό σου σούπερ υγιεινό σέλινο!

Αντί να πετάξεις τη βάση του σέλινού σου κράτησέ την για να μεγαλώσεις το δικό σου σέλινο. Είναι τόσο εύκολο, υγιεινό και σε βο...



Αντί να πετάξεις τη βάση του σέλινού σου κράτησέ την για να μεγαλώσεις το δικό σου σέλινο. Είναι τόσο εύκολο, υγιεινό και σε βοηθάει να εξοικονομήσεις χρήματα. Δες πώς να το κάνεις.

Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψεις κάτι με σέλινο, πέτα τα κοτσάνια και διατήρησε τη βάση τους η οποία μπορεί να επαναφυτευτεί.

Βάλε τη βάση σε ένα γυάλινο δοχείο (σαν αυτο της φωτογραφίας) και ρίξε και λίγο νερό γύρω από το σέλινο. Βάλ’το σε ηλιόλουστο σημείο στον πάγκο της κουζίνας σου (αν τη βλέπει ο ήλιος) και πρόσθεσε νερό αν χρειάζεται.
Μέσα σε μία εβδομάδα θα δεις να φυτρώνει σέλινο μέσα από τη βάση. Μπορείς να το αφήσεις εκεί που είναι μέχρι να μεγαλώσει κι άλλο ή να το μεταφυτέψεις στον κήπο σου ή σε μία γλάστρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση