GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτή επιστολή στον Αβραμόπουλο‏...

Αξιότιμε κύριε Αβραμόπουλε, Σε λίγες ημέρες, η θητεία σας ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας κλείνει. Τα θέματα και η επικαιρότητα των τελευταίω...

Αξιότιμε κύριε Αβραμόπουλε,
Σε λίγες ημέρες, η θητεία σας ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας κλείνει. Τα θέματα και η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών και όχι μόνο, είναι πολύ σημαντικά. Έχετε την δυνατότητα να κλείσετε την θητεία σας με αξιοπρέπεια.

1. Χρησιμοποιήστε την χρυσή ευκαιρία της Αμφίπολης, πριν ξεχαστεί, στην διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων.

2. Διαπραγματευτείτε και διεκδικήστε τις γενοκτονίες των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Αρμενίων και των Ασσυρίων με την Τουρκία, και επιβάλετε τις.

3. Διεκδικήστε την ιστορία της Αγίας Σοφίας.
Η Αγία Σοφία, ο σημαντικότερος ναός της ορθοδοξίας, στην θέα του οποίου ο Ιουστινιανός αναφώνησε «Νενίκηκά σε Σολομών», εννοώντας ότι η Αγία Σοφία ξεπερνούσε σε κάλλος και μεγαλοπρέπεια το Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, ήταν ιστορικά :
• 360~ 1453 ορθόδοξος ναός
• 1204 ~ 1261 ρωμαιοκαθολικός
• 1453 ~1934 τέμενος
• 1934 ~ σήμερα μουσείο
Ενώ υπάρχουν 80.000 τεμένη η νεολαία κόμματος ευημερίας, η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος και ο Αλικαρνασσώτης ανεξάρτητος τούρκος βουλευτής, θέλουν την Αγία Σοφία τζαμί. Ο Ερντογάν, αντί να κλείσει το θέμα λέει, «Γεμίστε το Μπλε Τζαμί και βλέπουμε για την Αγία Σοφία». Απαράδεκτα πράγματα.

4.Πείτε όχι στις αποστολές των μη επανδρωμένων από την Σούδα και προφύλαξε με αυτόν τον τρόπο τον Κρητικό λαό από τα τρομοκρατικά αντίποινα.

Με τιμή,
Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση