GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται ενίσχυση στον ΠΑΟΚ

Εκτός από την ενίσχυση σε θέματα ασφαλείας, στον ΠΑΟΚ συζήτησαν στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη κορυφής και για το καθαρά αγωνισ...

Εκτός από την ενίσχυση σε θέματα ασφαλείας, στον ΠΑΟΚ συζήτησαν στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη κορυφής και για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Μετά το επεισόδιο που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με κάποιους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» αποφασίστηκε να αυξηθεί η παρουσία των σεκιούριτι έξω από την Τούμπα, ώστε κανείς από τους παράγοντες του συλλόγου να έρχεται σε επαφή με τους (θερμόαιμους) οπαδούς της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν για τον δανεισμό του Κριστιάν Πασκουάτο από τη Γιουβέντους.

Πρόκειται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό που έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές της Ιταλίας, με τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο να είναι στα άκρα της επίθεσης.

Εν τω μεταξύ, ο Σαββίδης ενέκρινε και την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού το κενό είναι οφθαλμοφανές και δεν μπορεί να βγει η σεζόν με λύσεις εκ των έσω.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση