GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τεχεράνη διαμαρτύρεται για τις νέες αμερικανικές κυρώσεις

To Ιράν εξέφρασε σήμερα την έντονη δυσφορία του για τις νέες κυρώσεις που επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση εναντίον νομικών προσώπων ...


To Ιράν εξέφρασε σήμερα την έντονη δυσφορία του για τις νέες κυρώσεις που επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση εναντίον νομικών προσώπων και εταιρειών καθώς και προσώπων που κατηγορεί ότι στηρίζουν το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και υποστηρίζουν την «τρομοκρατία».
«Η διπροσωπία των Αμερικανών είναι απόλυτα απαράδεκτη» δήλωσε ο Ματζίντ Τάχτ Ραβανσί, υφυπουργός Εξωτερικών και ένας εκ των βασικότερων Ιρανών διαπραγματευτών, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος της κρατικής τηλεόρασης.
«Δε μπορούμε από τη μία πλευρά να λέμε ότι διαπραγματευόμαστε με καλή θέληση και από την άλλη να χρησιμοποιούμε τέτοια μέσα» προσέθεσε ο ίδιος.
«Οι νέες κυρώσεις είναι αντίθετες με τις δεσμεύσεις των ΗΠΑ στο πλαίσιο της συμφωνίας της Γενεύης» του Νοεμβρίου του 2013 σύμφωνα με την οποία το Ιράν έχει δεσμευτεί να αναστείλει ένα μέρος των πυρηνικών του δραστηριοτήτων με αντάλλαγμα τη μερική άρση των διεθνών κυρώσεων, δήλωσε η Μάρζιεχ Αφκάμ, η εκπρόσωπος τύπου του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Αυτές οι ενέργειες θέτουν υπό αμφισβήτηση την καλή θέληση, τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια των ΗΠΑ» προσέθεσε η ίδια σύμφωνα με το πρακτορείο Irna.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση