GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του Απόστολου Γκλέτσου

Και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου με κλήρωση στη Δήμο Στυλίδας... Τους νέους αντιδημάρχους για την επόμενη πενταετία όρισε ο Α...



Και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου με κλήρωση στη Δήμο Στυλίδας...
Τους νέους αντιδημάρχους για την επόμενη πενταετία όρισε ο Απόστολος Γκλέτσος. Είναι συνολικά τέσσερις εκ των οποίων οι δυο είναι έμμισθοι και οι δυο χωρίς μισθό.
Επίσης, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου, θα δοθούν επί πλέον αυξημένες αρμοδιότητες - τύπου αντιδημάρχου και σε άλλους Δημοτικούς Συμβούλους.

Οι τέσσερις νέοι αντιδήμαρχοι είναι:

- ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Με αντιμισθία)
- ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Με αντιμισθία)
- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Χωρίς μισθό)
- ΑΧΙΝΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (Χωρίς μισθό)

Πρόεδρος Δ.Σ. με κλήρωση ο Παναγιώτης Πάλλας
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την τελετή ορκωμοσίας την Κυριακή ο Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στα νέα μέλη της παράταξής του, που εκλέχτηκαν για την νέα δημαρχιακή περίοδο.
Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος τους ρώτησε αν συμφωνούν να εκλέξουν πρόεδρο με κλήρωση. Εκείνοι συμφωνήσαν και από την κλήρωση που ακολούθησε βγήκε το όνομα του Παναγιώτη Πάλλα, ο οποίος θα προταθεί για πρόεδρος από την πλειοψηφία και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση