GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό το πρόβλημα του Σβαϊνστάιγκερ

Δεν έφτανε η πώληση του Τόνι Κρόος και οι τραυματισμοί των Χάβι Μαρτίνεθ και Τιάγκο Αλκάνταρα, ήρθαν και τα κακά μαντάτα για το...



Δεν έφτανε η πώληση του Τόνι Κρόος και οι τραυματισμοί των Χάβι Μαρτίνεθ και Τιάγκο Αλκάνταρα, ήρθαν και τα κακά μαντάτα για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να μεγαλώσουν τον προβληματισμό για τη μεσαία γραμμή της νέας Μπάγερν.

Όπως αποκαλύπτει η Bild, ο διεθνής μέσος έκανε εδώ και μήνες ενέσεις στο αριστερό του γόνατο για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα που είχε στον τένοντα και να μπορέσει να ολοκληρώσει αρχικά τη σεζόν με τους Βαυαρούς κι εν συνεχεία να παίξει με τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά τα συνεχή παιχνίδια στο Μουντιάλ και ο «Σβάινι» θα χάσει την εκκίνηση της σεζόν, χωρίς να μπορεί κανείς για την ώρα να προσδιορίσει με ακρίβεια πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα.

Το πρόβλημα αυτό κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης για την Μπάγερν και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τους νταμπλούχους Γερμανίας να κινούνται ήδη για τον Σάμι Κεντίρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση