GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Ζακύνθου

Ορκίστηκε σήμερα, στο κτίριο του ΤΕΙ Ζακύνθου, ο νέος δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, αλλά και όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του...


Ορκίστηκε σήμερα, στο κτίριο του ΤΕΙ Ζακύνθου, ο νέος δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, αλλά και όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του δήμου και των τοπικών διαμερισμάτων του νησιού.
Στην ομιλία του, ο νέος δήμαρχος τόνισε: «σήμερα ορκιστήκαμε να κάνουμε πράξη αυτά που προεκλογική υποσχεθήκαμε, δεν είμαστε μάγοι.
Ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος, όμως δεσμευτήκαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να μοιραστούμε τις ευθύνες μας και να δώσουμε την μάχη για την Ζάκυνθο, μια μάχη που θα διαρκέσει πέντε χρόνια. Δεσμεύτηκα με ένα συμβόλαιο τιμής και υποσχέθηκα στο ζακυνθινό λαό, ότι δεν θα τον προδώσω».
Ο κ. Κολοκοτσάς δεσμεύτηκε ότι η Ζάκυνθος την επόμενη πενταετία θα ξαναγίνει «το Φίορο του Λεβάντε» και επισήμανε ότι ο ίδιος και όλοι οι σύμβουλοι του συνδυασμού του «θα εργαστούμε σκληρά για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, για την αισθητική, την τάξη, την καθαριότητα, την ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών μας. Για να αποκτήσει η Ζάκυνθος, ο τόπος του πολιτισμού, της ποίησης, της τέχνης και της φιλοξενίας, την αίγλη που έχει χάσει τα τελευταία χρόνια».
Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Λευτέρης Νιοτόπουλος και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και οργανώσεων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση