GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχαΐα: Ο Πατρινός υποστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος «μετακομίζει» στη Γ.Α.Δ.Α.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις έξι ημέρες από την προηγούμενη τοποθέτηση των αντιστρατήγων και των ταξιαρχών της Ελληνικής Αστυν...



Μπορεί να έχουν περάσει μόλις έξι ημέρες από την προηγούμενη τοποθέτηση των αντιστρατήγων και των ταξιαρχών της Ελληνικής Αστυνομίας στις νέες θέσεις τους, όμως όπως όλα δείχνουν, μέχρι και το τέλος Αυγούστου μάλλον δεν πρόκειται να σταματήσουν αυτές οι αλλαγές.

Αυτό αποδεικνύεται και από την αλλαγή που έγινε μόλις πριν από λίγες ώρες και αφορά τον Πατρινό υποστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα μετά την κατάργησης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, τοποθετήθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής με έδρα την Κέρκυρα.

Από σήμερα και συγκεκριμένα από αύριο και επισήμως, αφού αναλαμβάνει αύριο Τετάρτη τα νέα του καθήκοντα, τοποθετείται στη θέση του Διευθυντή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Να υπενθυμίσουμε πως έχει περάσει από αρκετές θέσεις, όπως του Διοικητή Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, του Διευθυντή στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ζακύνθου και Ηλείας και τέλος μετά την αναβάθμισή του σε υποστράτηγο στην Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση