GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σίσι: Μόνη ελπίδα για ειρήνη στη Γάζα η πρόταση της Αιγύπτου

Στο πλαίσιο ομιλίας του το πρωί του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι δήλωσε ότι η πρόταση της χώρας του ...



Στο πλαίσιο ομιλίας του το πρωί του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι δήλωσε ότι η πρόταση της χώρας του  αποτελεί τη μοναδική ρεαλιστική διέξοδο στην κρίση της Γάζας, προκειμένου να υπάρξει ειρήνη στην περιοχή.

“Η αιγυπτιακή πρόταση αποτελεί την πραγματική ευκαιρία για να βρούμε λύση στην κρίση της Γάζας, και να δώσουμε τέλος στην αιματοχυσία”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, ο οποίος πρόσθεσε ότι η πρόταση του Καϊρου θα πρέπει να ενισχυθεί.

Σήμερα Σάββατο θα υπάρξει εντατικοποίηση των συζητήσεων στο Κάιρο, με την παρουσίαση εκπροσώπων των Παλαιστινίων, στην κατεύθυνση της συνθηκολόγησης και του τερματισμού των συγκρούσεων ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση