GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βροχή" τα αυτόφωρα στην Κουρούτα

Live βραδιές, συναυλίες και beach party βρίσκονται στο στόχαστρο των Αστυνομικών αρχών στην περιοχή της Κουρούτας τις τελευταίε...



Live βραδιές, συναυλίες και beach party βρίσκονται στο στόχαστρο των Αστυνομικών αρχών στην περιοχή της Κουρούτας τις τελευταίες ημέρες. Οι έλεγχοι είναι συχνοί και σε πολλές περιπτώσεις επαναλαμβανόμενοι στον ίδιο χώρο το ίδιο βράδυ.

Τόσο το βράδυ της Δευτέρας, όσο και της Τρίτης, έγιναν έλεγχοι για ηχορύπανση, αλλά και για τους όρους λειτουργίας των καταστημάτων. Βραδιές με live ορχήστρες, και beach party που συνηθίζονται κατά κόρον τον Αύγουστο, βρέθηκαν στο στόχαστρο των ελέγχων.

Συνολικά τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί ως προσωρινά υπεύθυνοι. Να σημειώσουμε πως αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν έως τα τέλη Αυγούστου αυστηρά για τις παραπάνω παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση