GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπενίτες ο «εκλεκτός» του Μίτσελ!

Μετά το τέλος του φιλικού του Ολυμπιακού με την Μπιλμπάο, ο Μίτσελ είχε αποκαλύψει πως έχει αποφασίσει ήδη για τον επιθετικό… Και λ...


Μετά το τέλος του φιλικού του Ολυμπιακού με την Μπιλμπάο, ο Μίτσελ είχε αποκαλύψει πως έχει αποφασίσει ήδη για τον επιθετικό…
Και λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη και το αυριανό (16/8) ματς με τη Φενερμπαχτσέ, έγινε γνωστό και το όνομά του! Αυτός είναι ο Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκουαρανί της Παραγουάης!
Πρόκειται για έναν 21χρονο επιθετικό που έρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της Παραγουάης, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 17 γκολ σε 21 συμμετοχές!
Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του και μάλιστα να είναι πολύ πιθανό το deal να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα (18/8)!
Αν όλα εξελιχθούν θετικά για τον Ολυμπιακό και ο Μπενίτες ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί και ο Άλαν Πουλίδο.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν κανονικά τον Μεξικανό επιθετικό, με τον οποίο έχουν υπογράψει προσύμφωνο. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το πότε θα μπορεί ο τελευταίος να είναι στη διάθεση του Μίτσελ, έως ότου ξεκαθαρίσουν οριστικά τα… εμπόδια που έχει βάλει η Τίγκρες στη μεταγραφή του.
Δείτε βίντεο με τα κατορθώματά του:
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση