GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σωματείο Ειδικών Φρουρών: Μας γυρίζουν πίσω στα μαύρα μεσάνυχτα της τεχνολογίας, θα μας ακούνε κακοποιοί και εγκληματίες

Τι καταγγέλλει με επίσημη ανακοίνωση του το Σωματείο Ειδικών Φρουρών "Από τα μεσάνυχτα σήμερα, επιστρέψαμε στα μαύρα μεσάνυχτα της τ...

Τι καταγγέλλει με επίσημη ανακοίνωση του το Σωματείο Ειδικών Φρουρών

"Από τα μεσάνυχτα σήμερα, επιστρέψαμε στα μαύρα μεσάνυχτα της τεχνολογίας προηγούμενης δεκαετίας, υποβαθμίζοντας το αποτελεσματικότερο όπλο του αστυνομικού στη μάχη με το έγκλημα, το τεράστιο όπλο της επικοινωνίας. Η πολιτεία επέτρεψε στο όνομα της οικονομίας να εξοικονομήσει χρήματα περικόπτοντας την ασφάλεια των αστυνομικών της", αναφέρει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών.

"Οι Έλληνες Αστυνομικοί από σήμερα σταμάτησαν να ακούνε μέσω TETRA, γιατί στο εξής θα προσπαθούν να ακούσουν ξανά τη βραχνή φωνή του απαρχαιωμένου αναλογικού συστήματος επικοινωνιών και μαζί τους να τους ακούν οι πάσης φύσεως κακοποιοί και εγκληματίες που εύκολα θα έχουν πρόσβαση στην επικοινωνία της αστυνομίας", συμπληρώνουν.

Η ανακοίνωση των Ειδικών Φρουρών:

"ΘΕΜΑ : "Η Αστυνομία γυρίζει χρόνια πίσω"
Από τα μεσάνυχτα σήμερα επιστρέψαμε στα μαύρα μεσάνυχτα της τεχνολογίας προηγούμενης δεκαετίας, υποβαθμίζοντας το αποτελεσματικότερο όπλο του αστυνομικού στη μάχη με το έγκλημα, το τεράστιο όπλο της επικοινωνίας. Η πολιτεία επέτρεψε στο όνομα της οικονομίας να εξοικονομήσει χρήματα περικόπτοντας την ασφάλεια των αστυνομικών της. Το κόστος της συντήρησης του συστήματος επικοινωνίας των αστυνομικών προτάχθηκε απέναντι στο κόστος των ανθρωπίνων ζωών που αύριο θα παίξουν τη ζωή τους "κορώνα γράμματα" για την κοινωνία και τους πολίτες της.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί από σήμερα σταμάτησαν να ακούνε μέσω TETRA, γιατί στο εξής θα προσπαθούν να ακούσουν ξανά τη βραχνή φωνή του απαρχαιωμένου αναλογικού συστήματος επικοινωνιών και μαζί τους να τους ακούν οι πάσης φύσεως κακοποιοί και εγκληματίες που εύκολα θα έχουν πρόσβαση στην επικοινωνία της αστυνομίας.

Οι νοσταλγοί του παρελθόντος και της οπισθοδρόμησης μάλιστα, πληροφορούμαστε, για να δείξουν καινοτόμοι δεν διστάζουν να υποστηρίζουν και να επιδιώκουν την άμεση κατάργηση του κέντρου επικοινωνίας της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και στη συγχώνευση του με εκείνο της Άμεσης Δράσης.

Οι εκεί υπηρετούντες Αξιωματικοί και Αστυνομικοί μας ενημερώνουν σε όλους τους τόνους, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία τους για το προσωπικό ότι υπό αυτές τις συνθήκες κινδυνεύει να καταλήξουμε σε "αλαλούμ" με κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Άραγε ζήτησε κανείς την άποψη τους;

Άραγε τα πορίσματα επιτροπών για το σκοπό αυτό από έμπειρους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς λαμβάνονται υπόψη ;

Η προ ολίγου χρονικού διαστήματος παταγωδώς αποτυχημένη δοκιμή και λειτουργία του ενιαίου κέντρου και η πλήρης ασυνεννοησία ( με σύστημα TETRA τότε ) στις εικονικές – δοκιμαστικές επιχειρήσεις, έγινε γνωστή στη σημερινή Ηγεσία ;

Για το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, η ευθύνη για τους υπεύθυνους της επιστροφής στο μεσαίωνα των επικοινωνιών είναι λέξη που από σήμερα πρέπει να ταλαιπωρεί τη συνείδηση τους , γιατί ίσως αύριο "ταλαιπωρήσει" τις ζωές των αστυνομικών και των οικογενειών τους.

Διατυπώνουμε ύστατη έκκληση από τον Πρώτο Πολίτη της χώρας μας μέχρι και τον τελευταίο που μπορεί να στηρίξει με αποφάσεις του την ασφάλεια των αστυνομικών, να σταματήσει την κατρακύλα της οπισθοδρόμησης διατηρώντας σύγχρονο το κομμάτι της επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση