GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκορδά - Λιάγκας: Δείτε που ταξίδεψαν χθες για μονοήμερη εκδρομή

Στη Σύρο βρέθηκαν για λίγες ώρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αν...


Στη Σύρο βρέθηκαν για λίγες ώρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντώνη Μπούμπα και του koinignomi.gr περιπλανήθηκαν στο κέντρο της Ερμούπολης μαζί με τον μεγαλύτερο γιο τους, Γιάννη, που απήλαυσε τη βόλτα του στο λιμάνι, καθισμένος στους ώμους του μπαμπά του.

Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Ant1, οι οποίοι παραθερίζουν κάθε χρόνο στο αγαπημένο τους Κυκλαδίτικο νησί την Τήνο, ξέκλεψαν λίγο χρόνο για να επισκεφτούν με το σκάφος τους την πρωτεύουσα του νομού η οποία αποτελεί έναν από τους κοντινότερους προορισμούς.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον νέο κύκλο εκπομπών, το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του και φαίνεται να το απολαμβάνει στο έπακρον. Ντυμένη με μαγιό και ανάλαφρα ρούχα, η οικογένεια Λιάγκα επιβιβάστηκε στο σκάφος της λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι για να πάρει το δρόμο της επιστροφής.



1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση