GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απαιτείται σχέδιο διαχείρισης της κρίσης με το εμπάργκο»

Την άμεση ανάγκη σχέδιο διαχείρισης της κρίσης που προκαλεί το ρωσικό εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ, σημειώνον...


Την άμεση ανάγκη σχέδιο διαχείρισης της κρίσης που προκαλεί το ρωσικό εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας πως «κάθε καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του προβλήματος θα έχει δυσμενείς συνέπειες για τους Έλληνες παραγωγούς και την ελληνική αγροτική οικονομία».
«Απαιτείται άμεσα ένα σχέδιο διαχείρισης της κρίσης από την Ε.Ε. και την ελληνική κυβέρνηση. Απαιτείται συνδυασμένη δράση των υπουργείων Εξωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εργασίας. Πρέπει άμεσα να συγκληθεί το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας στην Ε.Ε.», τονίζει σε σχετική της ανακοινωση.
Η ΔΗΜΑΡ αναφέρεται και σε χαρακτηριστικά παραδείγματα αγροτικών προϊόντων με σημαντικές εξαγωγές στη Ρωσία όπως το ροδάκινο, η φράουλα και τα ακτινίδια, «όπου η Ρωσία απορροφά σημαντικά ποσοστά των ελληνικών εξαγωγών».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση