GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να αποζημιωθούν οι αγρότες για πιθανές απώλειες από το εμπάργκο»

Τη θέση ότι το εμπάργκο σε αγροτικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι συνέπεια της επέμβασης της Ε.Ε. και των ΗΠΑ στις εξελίξεις ...


Τη θέση ότι το εμπάργκο σε αγροτικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι συνέπεια της επέμβασης της Ε.Ε. και των ΗΠΑ στις εξελίξεις στην Ουκρανία, στο πλαίσιο του σφοδρού ανταγωνισμού τους με τη Ρωσία, εκφράζει το ΚΚΕ, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι «να την πληρώσουν Έλληνες αγρότες, ιδιαίτερα οι μικρομεσαίοι».
«Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να διαχωρίσει τη θέση της από τα μέτρα της Ε.Ε. απέναντι στη Ρωσία και να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος των μικρομεσαίων αγροτών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κομουνιστικό Κόμμα και προσθέτει:
«Να αποζημιώσει τους μικρομεσαίους αγρότες για πιθανές απώλειες στο εισόδημά τους από το εμπάργκο, σε τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής των προϊόντων τους. Παραμένει ως διέξοδος για τους λαούς, η αποδέσμευση από την Ε.Ε. και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, ο οποίος οδηγεί και τον ελληνικό λαό να πληρώνει για τα κέρδη, αλλά και για τους ανταγωνισμούς των επιχειρηματικών ομίλων».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση