GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων

Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου με την κίνηση να είναι αυξημένη στις εθνικές οδούς, αλλά και σε όλα ...


Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου με την κίνηση να είναι αυξημένη στις εθνικές οδούς, αλλά και σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Ειδικότερα, σημαντική αύξηση σημειώνεται στην έξοδο των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας. Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 11 π.μ., 15.012 αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν εκτός της πρωτεύουσας, σχεδόν τα διπλά από το 2013, όταν και ήταν 8.527 το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.
Στα διόδια των Αφιδνών οι διελεύσεις των οχημάτων κινούνται στα ίδια περίπου επίπεδα με το 2013, ελαφρώς αυξημένες, με 7.915 οχήματα φέτος έναντι 6.683 πέρσι, στο χρονικό διάστημα από τις 6 τα ξημερώματα έως τις 11 το πρωί.
Αύξηση παρατηρείται και στις πτήσεις, αφού από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας για το διάστημα από 14 μέχρι 18 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί συνολικά 2.362 πτήσεις, αυξημένες κατά 16,12% σε σχέση με πέρυσι.
Στον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Λαύριο, η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων για πολλούς προορισμούς φθάνει και το 100%, ενώ και τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων παρουσιάζουν επίσης μεγάλη πληρότητα. Μάλιστα, τα κατά τόπους ΚΤΕΛ εκτελούν έκτακτα δρομολόγια όπου χρειάζεται, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση