GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει τις Αϊντχόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας για να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa Lea...


Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει τις Αϊντχόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας για να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League.
Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί καθώς οι πράσινοι δεν έχουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας ομάδας – φόβητρο. Χωρίς όμως αυτό να είναι και υποτιμητικό για τους αντιπάλους.
Από αυτές ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί και πάλι με την Αϊντχόφεν στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2003-4 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα 1-0 στο πρώτο παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στην Ολλανδία, ενώ είχαν πάρει μιας μεγάλη νίκη 4-1 στο παιχνίδι της Αθήνας.
Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά… Πλέον από τον περασμένο χρόνο στον πάγκο της ολλανδικής ομάδας κάθεται ο Φιλίπ Κοκού. Ανανέωσε αρκετά ρόστερ, το οποίο στηρίζεται σε νεαρούς και ταλαντούχους και στην μεταγραφική περίοδο η οποία λήγει προσπάθησε να δυναμώσει αρκετά. Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Μια από αυτές ήταν απέναντι στο Άγιαξ και μάλιστα σε 3-1.
Αρκετά σοβαρή στην περσινή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Εστορίλ κατάφερε να βγει στην Ευρώπη για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Σημαντική η συμβολή της έδρας της στην επιτυχία αυτή όπως και η αμυντική της λειτουργίας. Στην περσινή σεζόν πραγματοποίησε καλή παρουσία στο Europa League αντιμετωπίζοντας και την Σεβίλλη, η οποία αργότερα αναδείχθηκε νικήτρια της διοργάνωσης. Με τους ισπανούς η Εστορίλ ηττήθηκε μόνο στο ένα παιχνίδι, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν. Το ρόστερ της άλλαξε πολύ συγκριτικά με πέρσι ενώ σημαντικότερη είναι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο τεχνικός ο οποίος την οδήγησε στις επιτυχίες, Μάρκο Σίλβα αποχώρησε για να αναλάβει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στη θέση του κάθεται πια ο Ζοζέ Κουσέιρο. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά καθώς έχει μια ισοπαλία και μια ήττα και μάλιστα βαριά 5-1 στην έδρα της από την Ρίο Άβε.
Η Ντιναμό Μόσχας ταλαιπώρησε αρκετά τον Παναθηναϊκό στη μεταγραφική περίοδο. Τελικά όμως, έκανε το καλό για τους πράσινους αποφασίζοντας να επιτρέψει στον Σϊλντενφελντ να φορέσει και τη νέα σεζόν την πράσινη φανέλα.
Προπονητής της είναι ο Στάνισλαβ Τσέρτσέσοφ ο οποίος στην εφετινή σεζόν την έχει οδηγήσει σε τρεις νίκες σε πέντε αγωνιστικές. Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές μετρά ήττες. Στη φάση των ομίλων προκρίθηκε αποκλείοντας την Ομόνοια με γκολ στο 93ο λεπτό που της έδωσε το εισιτήριο. Αστέρα των Ρώσων είναι ο Βαλμπουενά που αποκτήθηκε φέτος έναντι 7 εκατ. ευρώ και ήδη έχει ξεκινήσει… ζεστά τη σεζόν, ενώ ξεχωρίζουν οι γνωστοί Ντενίσοφ, Κουράνι, Μπίτνερ, Ζιρκόφ, Κοκόριν, Σαμπά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση