GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι υπερευαισθησίες τους"

Του Κώστα Δημ.Χρονόπουλου (Αρθρογράφου – Σχολιογράφου) Μήπως τους έχουμε παρεξηγήσει; Μήπως δεν είναι: «παχύδερμα», «ανάλγη...



Του Κώστα Δημ.Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου – Σχολιογράφου)

Μήπως τους έχουμε παρεξηγήσει;
Μήπως δεν είναι: «παχύδερμα», «ανάλγητοι», «φορομπήχτες», «πρόξενοι ανθρωπίνων δραμάτων όπως πείνας, δυστυχίας, αυτοκτονιών κ.ο.κ». «καταστροφείς της Ελλάδας»;

Aρχίζω και αναθεωρώ τις απόψεις μου. Δεν μου επιτρέπω να παρασυρθώ και να αδικήσω – τουλάχιστον όσους, κατά δήλωσή τους, δηλώνουν: υπερευαίσθητοι, και πασχίζουν να βοηθήσουν τον πολίτη.

Πάρτε για παράδειγμα τον κο Συμπρωθυπουργεύοντα Αρχηγό του (υπολείμματος) «Kινήματος».

Ναι, ακριβώς, τον ίδιο κο ο οποίος επέβαλε …. προσωρινά (;) το χαράτσι. Το οποίο ενσωματώθηκε στον ΕΝΦΙΑ για να μακροημερεύσει, διαιωνιστεί. Όταν σηκώθηκε θύελλα διαμαρτυριών και διαπιστώθηκαν λάθη, έσπευσε – ως ο πρώτος ευαίσθητος ανθρωπιστής – να … επαναστατήσει δηλώνοντας:

α. «Δεν πρόκειται να ανεχτώ αλλά λάθη». Από ποιούς; Την κυβέρνηση που συμμετέχεις ή τους ανίκανους υφιστάμενους που διορίζεις και κατευθύνεις;

Προφανώς ένας απλός ιθαγενής – μη υπουργός ή καθηγητής – με στοιχειώδη νοημοσύνη και σεμνότητα δεν θα έκανε τέτοια πρόκληση / γκάφα.

β. «Πρέπει να παραταθεί η καταβολή της πρώτης δόσης. Αντί 30 / Αυγούστου; 30 Σεπτεμβρίου».

Φαίνεται πως αυτό (κατ’αυτόν) θα μας ανακουφίσει ή και θα μας σώσει (!).

Τι να πείς και τι να σχολιάσεις. Σου απομένει να σκουπίσεις τα δάκρυα που σου προκαλεί η αξιοθρήνητη εικόνα των ταγών μας (!).

Δεν νομίζω να έχουν απομείνει πολλοί – στο Πασοκικό απομεινάδι – που ειλικρινά να αδυνατούν (ακόμη;) να εξηγήσουν πως και ποιοι κατάντησαν /συρρίκνωσαν το πάλαι ποτέ ισχυρό «Κίνημα». Μετά τον ιδρυτή του οι επόμενοι βάλθηκαν να τον αποτελειώσουν.

Ίσως επειδή αισθάνονταν πως δεν θα έπρεπε να είχε ιδρυθεί ποτέ;

Ή επειδή θέλουν να ξεχαστεί εκείνος και να τον αντικαταστήσουν οι επίγονοι αρχηγίσκοι;

Σε κάθε περίπτωση η ραγδαία φθορά, η αχαλιναγώγητη συρρίκνωση δεν αναχαιτίζεται με «λαϊκίστικες υπερευαισθησίες χοντροκομμένης κοπής και διαλογής».

Ο ιθαγενής έχει – στην πλειονότητα του – αντιληφθεί την απαράδεκτη συμπεριφορά των Φυλάρχων και αγανακτεί.

Υ.Γ Αν συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία, την παλαιομοδίτικη πολιτικάντικη πρακτική, φοβούμαι πως σε λίγο θα αντιμετωπίσουν το τσουνάμι της λαϊκής οργής.

Όχι μόνο εξαιτίας των βάρβαρων, ασήκωτων μέτρων, αλλά και λόγω της αυθάδειας, της προκλητικότητας της αναισθησίας τους. Θέμα χρόνου η ΡΑΓΙΑΔΟΑΦΥΠΝΙΣΗ. Ο ξεσηκωμός, η σκληρή τιμωρία.

(Σ.Σ Που δεν θα είναι μόνον πολιτική όπως νομίζουν και γι’ αυτό εφησυχάζουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση