GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουμάνος προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες στο κέντρο της Λαμίας

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικο...



Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, ένας 31χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρες βιασμών και ληστεία.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης αποπειράθηκε αρχικά, με την άσκηση σωματικής βίας, να ασελγήσει σε βάρος διερχόμενης 37χρονης Ελληνίδας, πλην όμως η ίδια αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει.

Ακολούθως ο δράστης επιτέθηκε σε άλλη διερχόμενη γυναίκα, 23χρονη επίσης Ελληνίδα, και ασκώντας σωματική βία, αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα, ενώ παράλληλα προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κινητοποιήθηκαν άμεσα και ενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις στην περιοχή με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, ο οποίος για να αποφύγει τη σύλληψή του είχε κρυφτεί σε ξερή βλάστηση, κοντά στο σημείο επίθεσης της 23χρονης.

Στο σημείο της σύλληψης βρέθηκε η τσάντα που είχε αφαιρέσει προηγουμένως ο δράστης από την 23χρονη και στη κατοχή του το χρηματικό ποσό που αυτή περιείχε.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι σε βάρος του 31χρονου δράστη είχε επιβληθεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη Χώρα μας.

Ο συλληφθείς, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις δύο γυναίκες, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση