GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΟΜΠΑΜΑ εξοπλίζει τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ για να πάρουν πίσω το έδαφος τους...

Ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ λένε τα όπλα αποστέλλονται απευθείας στις κουρδικές δυνάμεις... Η Διοίκηση Ομπάμα προηγουμένως ...



Ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ λένε τα όπλα αποστέλλονται απευθείας στις κουρδικές δυνάμεις...
Η Διοίκηση Ομπάμα προηγουμένως πουλούσε όπλα μόνο στην ιρακινή κυβέρνηση στη Βαγδάτη
Οι κουρδικές δυνάμεις ανακατέλαβαν δύο πόλεις από τους Ισλαμιστές αντάρτες με βοήθεια εν μέρει από τις αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές.

Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει αρχίσει να παρέχει άμεσα όπλα στις κουρδικές δυνάμεις που έχουν αρχίσει να κερδιζουν έδαφος εναντίον των ισλαμιστών μαχητών στο βόρειο Ιράκ, όπως δήλωσαν σήμερα ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ.

Προηγουμένως, οι ΗΠΑ επέμειναν μόνο στην πώληση όπλων προς την ιρακινή κυβέρνηση στη Βαγδάτη, αλλά οι Κούρδοι μαχητές είχαν χάσει έδαφος από τους ισλαμιστές μαχητές κατά τις τελευταίες εβδομάδες.
Οι αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ ήταν το κλειδί για την αποκατάσταση της ισορροπίας το Σαββατοκύριακο, επιτρέποντας στις κουρδικές δυνάμεις για να ξαναπάρουν δύο πόλεις χθες πραγματοποιώντας τις πρώτες νίκες τους, δεδομένου ότι η εξέγερση ξεκίνησε τον Ιούνιο.

Αλλά η κρίση των προσφύγων συνεχίζει να κλιμακώνεται με χιλιάδες Yazidis να φτάνουν στα σύνορα με το Ιράκ στη Συρία για να ξεφύγουν από τους αιμοδιψείς τζιχαντιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση