GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρεμπέ για το θέμα Μανωλά

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για μεταγραφικά ζητήματα, με δηλώσεις του στην «Tuttosport», έκανε γνωστές τις προθέσεις των «ερ...



Ο σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για μεταγραφικά ζητήματα, με δηλώσεις του στην «Tuttosport», έκανε γνωστές τις προθέσεις των «ερυθρολεύκων», σχετικά με την μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού.

Ο Καρεμπέ ρωτήθηκε από τους Ιταλούς για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, τονίζοντας πως στα γραφεία έχει φτάσει μια καλή πρόταση. «Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον παίκτη και έχει παρουσιάσει μία καλή πρόταση. Δεν είναι η μοναδική ομάδα όμως. Τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις από την Αγγλία. Είμαστε σε επαφή με τον Μαρότα (σ.σ. γενικός διευθυντής Γιουβέντους) Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στις προσεχείς ημέρες».

-Έχετε επαφή με τον Μαρότα;

«Ναι έχουμε επαφή. Θα δούμε τις επόμενες μέρες».

-Ο Μανωλάς χθες δεν έπαιξε στο φιλικό με την Μπιλμπάο. Ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξακολουθεί να ζητάει 15 εκατομμύρια;

«Η τιμή λίγο έως πολύ είναι αυτή. Δεν διαπραγματευόμαστε για λιγότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ. Δεν έχουμε δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα, αλλά μόνο αν έρθει η σωστή πρόταση θα τον δώσουμε. Διαφορετικά, θα μείνει εδώ».

Για τους Τζίγκλερ και Σόρενσεν: «Δεν τους χρειαζόμαστε. Η ομάδα έχει κλείσει το ρόστερ της, μόνο ένας επιθετικός λείπει».

-Υπάρχουν σκέψεις για τον Τζιοβίνκο;

«Τουλάχιστον όχι τώρα».

Για το αν του έχει κάνει εντύπωση το ενδιαφέρον για Μανωλά: «Όχι, ήμασταν σίγουροι ότι θα γίνει ένας παίκτης τέτοιας αξίας, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ. Έχει σημαντικές προοπτικές και τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Είναι ένας ταχύς και εκρηκτικός σέντερ μπακ, ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Ένας Νέστα με την ταχύτητα του Πανούτσι».

Για τις συμβουλές που έχει δώσει στον Μανωλά σε περίπτωση που πάει στη Γιουβέντους: «Του έχω πει ότι στη Γιουβέντους θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να εξελίξει σημαντικά την καριέρα του. Θα τα πήγαινε καλά στη Γιουβέντους. Ο Κώστας μπορεί να τα πάει καλά είτε σε άμυνα με 3 είτε με 4. Είναι τόσο γρήγορος που πίσω θα μπορούσε να παίξει και μόνος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση